Gjuetaret e Thesarit / Episodi 3 - Gota News ( Reality Show )

9 Просмотры
Издатель
Një grup gjuetarësh janë në kërkim të thesarit të humbur. Rrugëtimi i mbushur me të papritura i dërgon në disa nga vendet më të bukura në Shqipëri. Si nisi gjithçka? Ku është fshehur Thesari? Ndiqni Reality Show, Gjuetarët e Thesarit!

Kontakt Marketing 0694004011/ marketing@
____________________________

Ndiqni Gjuetaret e Thesarit:

Instagram:
Facebook:
Website:
____________________________

Ndiqni Silvi Fort:

YouTube:
Website:
Shop:
Facebook:
Instagram:
Twitter:
____________________________

Shkarkoni aplikacionin Silvi Fort në AppStore dhe PlayStore.

► Android:
► IOS:
____________________________

Ndiqni Gota News:

Facebook:
Instagram:
Web:

____________________________

Shkarkoni aplikacionin në ???????????????????????????????? dhe ????????????????????????????????????.

►Android:
►IOS:

____________________________

Follow Money Music Entertainment:

Web:
Instagram:
Facebook:
YouTube:

____________________________

#gjuetaretethesarit #realityshow #silvifort
_____________________________

Follow #proenti:

Web:
Instagram:
Facebook:
YouTube:

_____________________________

Follow #SensityCaffe :

Cel: +355 697022142
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #Dreampharma:

Cel: +355 69 400 7777
Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #:

Cel: +355 69 400 7777
Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #Monarch:

Cel: +355 699999686
Instagram:

____________________________


Follow #matrapazi:

Web:
Instagram:
Facebook:
YouTube:

____________________________

Follow #kantinal:

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #prosecurity:

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #silvifortstore:

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow #rosakatering:

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________

Follow # :

Web:
Instagram:
Facebook:

____________________________
Категория
Blair Witch
Комментариев нет.