5 Hari RM10-Unlimited Social-Boleh La Labu-Umobile Giler Unlimited Funz

1 Просмотры
Издатель
Jemput join di Patreon saya
Sambil2 korang boleh buat donation untuk perkembangan channel ini sebagai tanda support-jemput guys:

Korang nak guna simkad unlimited internet 7Mbps+RM30/bulan dari yes4g?
Very Recommended Item!!!


Nak Beli Streaming Services Jimat?
ID Netflix 4K UHD Murah Teruk!!!:
Syber TV Full Channel Murah:
MyIPTV 4k Full Channel:
SVI Go IPTV FUll Channel:

Korang dah beli ke TV Box?
Jom aku rekemen yang best2.
Xiaomi MiBox S:
Xiaomi TV Stick 1080p Jimat untuk RAKYAT!!!:
SviCloud 3 Pro Full Live Channel:
Mecool KM2 4K CEERTIFIED Baik punya:
Gamebox boleh game boleh tv box:
Google Chromecast 4 Barang BRANDED murah:

Korang dah beli VPN ke?
Jom aku rekemen yang best2.
VPN Lifetime:
NordVPN:
Surfshark VPN:
Vpn Maxshit tanpa langganan:
OVPN support mod modem:
VPN umobile x ya langgan internet:

GEAR AKU
Tripod zomei good quality:
Camera Phone Samsung s8:
Baseus HDMI Switcher:
Keyboard and mouse gaming:
Shotgun Mic Sedap N Murah Boya By-MM1:
Mic Lav Bajet Beginner-Boya By-M1:
Mic shotgun branded baik:
Mic Baik shure SM57:
Headphone Studio Baik Punya:
Soundcard Baikaku guna:
mic arm stand senang adjust:
monitor ips 24inch bajet mantap:
Headphone Baik aku guna:
TWS Earbud Febret aku:
speaker bajet for pc kecik audio mantap perghh:
soundbar speaker untuk tv bajet sound mantapaku pakai:
TV samsung 4k paling save bajet jenama bangsawan:

Segala masalah yang berkaitan internet sama ada internet slow,pengiklanan yang tak jelas dan hidden term,sama2 kita sepakat untuk buat aduan ke SKMM:


Tutorial untuk buat aduan ke SKMM:


#telcomalaysia​
#umobileprepaid
#umobileunlimitedfunz
Категория
Gears 5
Комментариев нет.